İZMİR / URLA - Perihan Mahmut Celalettin Demirgüreş Ortaokulu

Okul Başarılarımız

May

Okullar Arası Müsabakalarda Futbol Branşı Küçükler Kategorisinde Okul Takımımız İlçe Üçüncüsü oldu. Öğrencilerimiz ve öğretmenimizi tebrik ederiz.

May

Beden Öğretmenimiz Esra Demirlek ve Voleybol Branşı Yıldız Takımımızı tebrik ederiz.

May

Beden Öğretmenimiz Esra Demirlek çalıştırıcılığında; Voleybol Branşı Küçükler Kategorisinde Urla İlçe İkinciliği kazanan Okul takımımız öğrencilerini ve öğretmenimizi tebrik ederiz.

Ock

Urla Okullararası Yıldız Masa Tenisi Şampiyonu Okulumuz 8. Sınıf Öğrencilerinden Salih ÇINAR oldu. Öğrencimizi tebrik ediyoruz..

Ara

10 Kasım Atatürk'ü Anma Kapsamında Yapılan Şiir Yarışmasında öğrencimiz Elif Naz Keskin mansiyon ödülü almıştır. Öğrencimizi tebrik ederiz.

Ara

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen 'Kalemimden Hayalim' adlı kompozisyon yarışmasında öğrencimiz Yaren Oktar 3. olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ara

Tazof Akıl ve Zeka Oyunları Kulami dalında ilçe ikincisi olan öğrencimiz Ege Alp ALTINTAŞ' ı tebrik ediyoruz.

27 Aralık 2022 Atatürk Kır Koşusu Minikler 1. si olan Ömer Efe YÜCESOY

Ara

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğününün gerçekleştirdiği ' Geleceğin Yazarları' projesinde Türkçe Öğretmenimiz Nurgül Ünlücömert koordinatörlüğünde öğrencilerimiz Düş Yazarları Kitabının ikincisini de çıkardılar. Öğrencilerimiz ve öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

Ara

2023 Yılında İlçemizde düzenlenen Urla Bilim Festivalinde okulumuz öğrencileri projeleri ile katılım sağladı.

Ara

İlçemizde düzenlenen 10 Kasım şiir yarışması birincisi  öğrencimiz Elif KARACA' yı tebrik ediyoruz.